Iets LIEFS voor jou is ontstaan, omdat ik zelf heel blij word van cadeautjes waar de gever over na heeft gedacht. Een persoonlijk cadeautje. Een heel bijzonder cadeautje. Een handgemaakt cadeautje. Al eerder, maar zeer zeker in de Corona periode, merkte ik de blijdschap van mensen, die een speciaal cadeautje ontvingen. Ik heb heel wat pakketjes gemaakt in de afgelopen tijd, die heel persoonlijk waren. Waar heel veel aandacht aan besteed werd. Cadeautje om iemand aan te moedigen. Cadeautjes om te bedanken. Cadeautjes om te zeggen: “Ik denk aan jou”

Ik word heel blij om ze te mogen maken. En nog blijer als de ontvanger het zo waardeert. Bij Iets LIEFS voor jou is er veel mogelijk. Kom je in de shop iets tegen en heb je zelf een idee? Overleg het vooral met me! Samen gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn en wordt jouw cadeautje iets heel speciaals. Een cadeautje waarvan de ontvanger weet, dat er veel aandacht aan besteed is. Ga vooral lekker kijken in de webshop. Snuffel rond en laat me weten als ik iets voor jou kan betekenen!

Liefs,

Angélika