Betalen

Je kunt betalen via IDEAL of overschrijving.

Op je bankafschrift zie je de naam verschijnen van het bedrijf, dat de betalingen veilig regelt voor “Iets LIEFS voor jou”.

Hoe kan je betalen via overschrijving?

Na ontvangst van de orderbevestiging maak je het totaal bedrag van de bestelling over naar IBAN rekeningnummer NL86 KNAB 0257 6624 64 t.n.v. Angle Coaching & Teksten – Oud-Beijerland. Onder vermelding van Iets LIEFS voor jou. Je bestelling wordt klaar gemaakt op het moment dat het totale bedrag door ons ontvangen is.

In het geval, dat je betaling niet binnen 7 dagen is gedaan, zal je bestelling geannuleerd worden.

Bestellingen kun je ook afhalen. Stuur daarvoor even een e-mail naar info@ietsliefsvoorjou.nl

Zo kunnen we een geschikte datum en tijd afspreken.

 

Verzenden

Standaard verzendkosten:

Brievenbuspost PostNL                         € 4,50

Pakketpost PostNL:                                € 6,95

 

Bij brievenbuspost ontvang je een Track en Trace code, zodat jij zelf het pakket kunt volgen.

Iets LIEFS voor jou is niet aansprakelijk voor verlies en/of schade tijdens verzending van je order door PostNL. Uiteraard vind ik het wel heel vervelend als er iets mis gaat. Neem dan vooral even contact met me op, zodat we samen een oplossing kunnen zoeken.

 

Past jouw pakket niet door de brievenbus dan wordt het als pakketpost verzonden. Ook hiervoor ontvang je een Track & Trace code, zodat je je pakket kunt volgen

 

Wanneer kun je je bestelling verwachten?

 

Op het moment, dat je betaling is ontvangen van je bestelling, wordt je pakket klaargemaakt voor verzending. Je ontvangt een melding per mail, zodra je pakket is ingeleverd bij een PostNL punt. Daarmee krijg je ook een Track en Trace code, waarmee je het pakket kunt volgen.

 

Brievenbuspost: 1 – 2 werkdagen (let op: op maandag wordt door PostNL niet bezorgd)

Pakketpost via PostNL: 1 werkdag

 

De genoemde leveringstijden zijn slechts een indicatie en afhankelijk van de drukte bij PostNL.

 

Wat moet je doen als je bestelling niet aangekomen is?

Heb je gekozen voor brievenbuspost, dan is dat op eigen risico en is “Iets LIEFS voor jou” niet aansprakelijk voor verlies en/of schade. Heb gekozen voor pakketpost kun je mailen naar info@ietsliefsvoorjou.nl. Met de Track en Trace code kan ik contact opnemen met PostNL. Zij zullen een onderzoek starten naar waar het pakket zich bevindt. Neem wel zo snel mogelijk contact met ons op, zodat Post NL zo snel mogelijk aan de slag kan. Uiteraard hou ik je op de hoogte van de informatie, die ik ontvang.